• server-boost
    server-boost
  • server boost

Over ons

Server Boost Nederland B.V. is een Nederlandse Managed Hosting Provider

Server Boost Nederland B.V. is opgericht op 28 juni 2007 door bedrijfsleider Jelle Maes. Ons kantoor is gevestigd in Alblasserdam (Nederland). Wij zijn een Internet Service Provider die zich specialiseerd in Managed Hosting Oplossingen. Beschikbaar zijn voor onze klanten is altijd onze hoogste prioriteit geweest en dat is vandaag de dag nog steeds het meest belangrijke.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, u kan altijd op ons rekenen en wij zorgen ervoor dat uw dienst ten allen tijde online blijft. Bij ons wordt u behandeld als een persoon en niet als een nummer! Wij zijn er om u te voorzien van hoge kwaliteit, want dat is hetgene u verdient.

abt-img01

Onze support medewerkers

Server Boost Nederland B.V. heeft haar eigen on-site support medewerkers in het datacenter. Dit stelt ons in staat om zeer snel te communiceren wanneer er technische problemen optreden. Ons personeel is hoog opgeleid en 7 dagen per week bereikbaar om u te helpen via telefoon, live chat of ticket support. Wacht geen dagen op een antwoord als u het in slechts enkele minuten kan ontvangen.

abt-img02

Ons netwerk

Server Boost Nederland B.V. maakt gebruik van het Global Layer netwerk om haar klanten de hoogste uptime te kunnen bieden. Al onze servers zijn verbonden via 2 redundante routers en 4 gescheiden netwerken, waardoor wij problemen snel kunnen oplossen. Elke minuut downtime, is een minuut te veel! Bij ons blijf je online.

abt-img03

Onze Datacenters

De core van onze business wordt gedaan vanuit het datacenter, omdat wij enkel het beste willen voor onze klanten. Voor onze EU locatie hebben wij ‘Dataplace’ gekozen als onze strategische partner. In de Verenigde Staten is dit Viawest, een Tier 4 datacenter in Las Vegas. Op beiden locaties hebben we redundante stroom, koeling en infrastructuur om zo de hoogste uptime te kunnen garanderen.

Wij staan steeds open voor uw input / reacties om onze service nog meer te verbeteren.
Niets is perfect, het kan altijd beter. Wij waarderen uw commentaar.

Ons Bedrijf

Over Server Boost Nederland B.V.

Belangrijkste voordelen

+ ISO 27001:2005 gecertificeerd
+ 100% gegarandeerde Uptime Garantie
+ Opgeleverd binnen 1 werkdag
+Uitzonderlijke prijs voor prestaties
+ Volledig beheerd naar uw eisen

  • 100% Uptime
  • Wij houden uw servers online!

  • Premium Kwaliteit
  • Opererend vanuit Tier 3 of 4 datacenters

  • Snelle Service
  • U kan altijd op ons rekenen

Laatste Tweets

Our Managed Dedicated Servers are by default assembled according to #ISO 9001:2008 and ISO 14001:2005 standards http://t.co/mT2C9ZoxeR4:04 PM Oct 6th

#MerryChristmas to everyone and happy holidays for the upcoming days :) We wish everyone a happy, healthy and succesful 2015!10:02 PM Dec 24th